onsdag 3. mars 2010

Overnatting og kvelden før kvelden(Bildet er lånt fra http://www.backlund.norlandia.no/)

Vi har fått en overnattingsavtale med hotellet hvor bryllupsmiddagen skal feires. Vi har reservert 40 rom for våre bryllupsgjester. Stedet er Backlund Hotell og det ligger midt i Levanger sentrum med gangavstand til jernbanen og fergeleiet. Når dere bestiller hotellrom er det viktig å presisere at dere er bryllupsgjester i vårt bryllup. Prisen er da kr 950 for et dobbeltrom og kr 750 for et enkeltrom, dette er inkludert frokost. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor hotellet. Backlund Hotell kontaktes på telefonnummer 740 81600.


Andre overnattingsalternativer i nærheten er Levanger Camping som har utleiehytter. Se http://www.levangercamping.no/ Campingplassen ligger ca 1 km fra Levanger sentrum.


Kvelden før bryllupet inviteres alle gjester til Ytterøy for guidet busstur rundt øya og litt mat hjemme hos Camillas foreldre etterpå. Mer informasjon om dette kommer senere, men vi vil gjerne vite hvem som kommer fredag kveld. Ferga går kl 18 00 fra Levanger til Ytterøy denne kvelden og dere vil bli hentet med buss på fergeleiet på Ytterøy. Ferga returnerer fra Ytterøy til Levanger igjen kl 2235.


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar